nieuws

AMtv live vanaf de Verzekeringsbranchedag 2012!

Branche

AMtv zendt vandaag het plenaire programma van de Verzekeringsbranchedag 2012 live uit via www.amweb.nl en www.vbdag.nl. Branchegenoten die niet in het Beatrixtheater in Utrecht kunnen zijn, kunnen via onze websites het plenaire gedeelte volgen via live videostreaming.

AMtv live vanaf de Verzekeringsbranchedag 2012!

In het ochtendprogramma tussen 9:45 en 11:15 uur gaan Jan van Setten en Leen Zevenbergen in op de kansen die er nog liggen voor ondernemers in de financiële dienstverlening. ’s Middags zal Jan van Setten in gesprek gaan met vier rasondernemers uit de advieswereld die door hun innoverende manier van ondernemen bekendheid binnen en buiten de branche hebben gekregen. Van Setten zal hun het hemd van het lijf vragen en daar de bezoekers van de Verzekeringsbranchedag op inspirerende manier bij betrekken.
De vier rasondernemers zijn:
Renee Lagerwaard, AdviesNet Noord-Nederland BV – www.adviesnetnederland.nl
Lennart van Gastel, Het Bespaarhuis – www.bespaarhuis.nl
Ozewald Wanrooij, Neutralis – www.neutralis.nl
Jan de Boer, De Boer en Partners – www.dbnp.nl
Deze plenaire discussie zal live te zien zijn tussen 16:00 en 17:15 uur. Hiernaast zal het evenement de hele dag live te volgen zijn via de social media-livestream samengesteld tijdens de #vbdag! Via www.amweb.nl en www.vbdag.nl kunnen bezoekers van onze sites de hele dag op de hoogte blijven van wat er gaande is in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Reageer op dit artikel