nieuws

Nedasco groeit uit zijn jasje

Branche

Serviceprovider Nedasco is verhuisd naar een groter pand in Amersfoort. Op de oude locatie in dezelfde stad was het bedrijf uit zijn jasje gegroeid door een aanhoudende groei van het aantal assurantiekantoren dat zich aansluit.

Nedasco groeit uit zijn jasje

Eind vorig jaar bereikte Nedasco het aantal van 1.200 tussenpersonen en er komen maandelijks nog steeds gemiddeld 10 nieuwe assurantiekantoren bij. De groei vertaalt zicht op de afdelingen. De inkomensdesk verwacht dit jaar een omzetgroei van 25%, de bedrijvendesk  gaat uit van een plus van 15%. Daarnaast heeft Nedasco dit jaar voor € 10 mln aan machtigingen binnen voor portefeuilleovervoer.
De serviceprovider verwacht ook de komende tijd flink te groeien. “Wij blijven doorinvesteren in zorg, inkomen en schade”,aldus directeur Tim Schoonbergen. “Dit najaar leggen we extra nadruk op zorg. Vaak wordt zorg door adviseurs onderschat, maar volgens ons is dat onterecht. Een zorgportefeuille zorgt juist voor extra inkomsten, klantenbinding en vereist relatief gezien weinig beheer.”

Reageer op dit artikel