nieuws

Bestuurders verlaten Aon Hewitt

Branche

Bestuurders verlaten Aon Hewitt

Bestuursvoorzitter Reinoud van den Broek gaat per 31 december weg bij Aon Hewitt Nederland. Ook Jan Willem Siekman, Executive Director Retirement & Financial Management, zwaait vanaf die datum af bij de adviesorganisatie voor risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Hun taken zullen worden overgenomen door een team dat bestaat uit uit Pascal Hogenboom, Frank Driessen en Judith van de Ree.

Andy Cox, internationaal bestuursvoorzitter van Aon Hewitt Retirement & Financial Management, had lovende woorden over voor de vertrekkende bestuurders: “Reinoud van den Broek en Jan Willem Siekman hebben Aon Hewitt door een succesvolle integratie heen geleid en de organisatie aangepast om adequaat in te kunnen spelen op de snel veranderende markt.” Om hier aan toe te voegen:  “Als gevolg van de snel veranderende markt en de bijbehorende interne stroomlijning hebben zij echter samen met ons geconcludeerd dat het tijd is voor een nieuwe fase en een nieuw management.”

Reageer op dit artikel