artikel

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 1): verzekeringsliteratuur

Branche Members only 180

De rubriek Literatuur uit Het Verzekerings-Archief, tijdschrift voor verzekeringswetenschap, biedt een selectie van in de wereld verschenen boeken, rapporten en tijdschriftartikelen op het gebied van actuariaat, verzekeringsstatistiek, verzekeringseconomie, marketing, risicobeheer, vermogensbeheer en accountancy, verzekeringsrecht, fiscaliteit en verzekeringsgeneeskunde. Hieronder publiceren we de nieuwe verzekeringsliteratuur – Nederlandse tijdschriften, buitenlandse tijdschriften en boekaankondigingen – uit nummer 01 van jaargang 96.

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 1): verzekeringsliteratuur

Nederlandse Verzekeringstijdschriften De Hoge Raad en de uitleg van opzet (opzetclausule 2000) in de aansprakelijkheidsverzekering: op weg naar …