artikel

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 1): jurisprudentie gerechtshoven en rechtbanken

Branche Members only 185

De rubriek Juridisch uit Het Verzekerings-Archief biedt een overzicht van alle verzekeringsrechtspraak en regelgeving van Nederlandse en EU-rechters en -wetgevers. Hieronder publiceren we de uitspraken van gerechtshoven en rechtbanken van nummer 01 van jaargang 96.

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 1): jurisprudentie gerechtshoven en rechtbanken

Verzekeringsrechtspraak Gerechtshoven en Rechtbanken Brand- en inboedelverzekering woonhuis. Brandstichting. Verzwijging strafrechtelijk verleden. Niet melden kamerverhuur en hennepkwekerij. Te weinig gesteld voor bewijslevering door verzekeraar Na telefonische acquisitie zijn voor een woonhuis brand- en inboedelverzekeringen bij OHRA afgesloten op basis van …