artikel

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 1): Geschillencommissie en Commissie van Beroep van Kifid

Branche Members only 335

De rubriek Juridisch uit Het Verzekerings-Archief biedt een overzicht van alle verzekeringsrechtspraak en regelgeving van Nederlandse en EU-rechters en -wetgevers. Hieronder publiceren we de uitspraken van de Geschillencommissie en de Commissie van Beroep van Kifid van nummer 01 van jaargang 96.

Het Verzekerings-Archief (96, nr. 1): Geschillencommissie en Commissie van Beroep van Kifid

Verzekeringsrechtspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening en Commissie van Beroep Financiële Dienstverlening (Kifid) Primaire dekkingsbepaling. Consument geen kentekenhouder. Achmea onvoldoende zorgvuldig bij verhaalsclaim na aanrijding Consument heeft met zijn auto een aanrijding veroorzaakt en de wederpartij …