artikel

Het Verzekerings-Archief (95, nr. 4): jurisprudentie gerechtshoven, rechtbanken en Kifid

Branche Members only 220

De rubriek Juridisch uit Het Verzekerings-Archief biedt een overzicht van alle verzekeringsrechtspraak, regelgeving en literatuur. Hieronder publiceren we de uitspraken van gerechtshoven, rechtbanken en Kifid uit nummer 4 van jaargang 95.

Het Verzekerings-Archief (95, nr. 4): jurisprudentie gerechtshoven, rechtbanken en Kifid

Rechtspraak Gerechtshoven, Rechtbanken en Geschillencommissie Financiële Dienstverlening Brand verhuurde bedrijfsruimte aan kringloopwinkel. Hennepkwekerij. NEN-clausule. Uitleg: elektrische installatie Voor een bedrijfsverzamelgebouw heeft verzekerde een brandverzekering afgesloten bij ASR. Op enig moment heeft er brand gewoed in een van de verhuurde panden met daarin een kringloopwinkel …