artikel

Flyer: glas verzekeren is maatwerk

Branche 116

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een flyer van Midglas.

Flyer: glas verzekeren is maatwerk

Midglas glasverzekeraar is al ruim 100 jaar dé verzekeraar van glas in Nederland. Schade aan glas is altijd lastig en vervelend. Is uw klant verzekerd bij Midglas? Dan volstaat slechts één telefoontje. Naast deze service ontvangt uw klant de beste polisvoorwaarden en een duidelijk en kundig advies. Midglas kijkt verder dan het glas alleen.

Maatwerk

Verzekeren lijkt een kostbare zaak. Toch besparen onze verzekerden jaarlijks veel geld doordat ze een glasverzekering op maat hebben afgesloten. Overtuig uw klant van de voordelen van een goede glasverzekering, dan ontvangt u van ons een premievoorstel om de verzekering snel en zorgvuldig af te sluiten.

Download hier de flyer: Midglas Flyer

Dit artikel is gesponsord door Midglas.  

 

Reageer op dit artikel