artikel

App: test zelf hoe een chatbot werkt

Branche 287

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een gratis app van ANVA Safebay om op de dag zelf te kunnen ervaren hoe een chatbox werkt.

App: test zelf hoe een chatbot werkt

Tijdens de am:dag 2018 op 20 november presenteert ANVA Safebay, een nieuwe veilige chatapplicatie die in combinatie met chatbots en blockchain hele interessante mogelijkheden biedt voor online klantcommunicatie.

Op hun stand laten ze het chatplatform zien en kunt u zelf chatten met een chatbot. Safebay’s partner Eerstestap.nl demonstreert hoe chatbots de rol van een adviseur kunnen versterken en hoe u chatbots in kunt zetten als optimale ondersteuning bij diverse voorbeeldprocessen.

Download de app en chat met ons mee!

Heeft u de app nog niet gedownload? Doe dat voorafgaand aan de beurs en kom met ons chatten! U kunt Safebay gratis met één collega uitproberen. Bent u geïnteresseerd in meerdere accounts?
In deze product flyer zetten we de verschillende accounts en kosten voor u op een rij.

Video’s 

Bekijk ook eens de Safebay video’s, bijvoorbeeld: Veilig chatten met Safebay Business:

Hoe werkt Safebay Business? Zie:

Kom naar onze expertsessie voor praktijkvoorbeelden

Bent u nieuwsgierig hoe u Safebay, chatbots en blockchain kunt inzetten in de dagelijkse praktijk? Tijdens de expertsessie laten Justin Schlee (ANVA) en Leon van Dooren (Blueriq) u zien hoe u deze technologie in kunt zetten om uw klanten beter te betrekken in het verzekeringsproces. Uiteraard volledig in lijn met de eisen van de AVG.
De expertsessie start om 13:30 uur. Mis het niet!

Dit artikel is gesponsord door ANVA Safebay.  

Reageer op dit artikel