artikel

Gratis demo & proefcredit MeetingpointAdvies

Branche 286

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: Gratis demo & proefcredit MeetingpointAdvies.

Gratis demo & proefcredit MeetingpointAdvies

MeetingpointAdvies helpt onafhankelijke financieel adviseurs bij het adviseren van hun klanten. Het hele proces van vergelijken, offreren en aanvragen van verzekeringsproducten is snel en overzichtelijk gemaakt en dat bespaart tijd! Het vergelijkingsplatform van MeetingpointAdvies biedt de mogelijkheid individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekering van verschillende verzekeraars in één overzicht met elkaar te vergelijken op prijs en voorwaarden. Schade particulier en auto zullen naar verwachting op korte termijn worden toegevoegd.

Mogelijkheden adviessoftware

In een duidelijk demo laten we jou (en je collega’s) zien wat er allemaal mogelijk is met onze adviessoftware. Ook ontvang je van ons een gratis credit, zodat je na de demo ook direct zelf aan de slag kan.

 

Dit artikel is gesponsord door MeetingpointAvies.

Reageer op dit artikel