nieuws

Ook andere opleiders in het schap bij Hoffelijk

Archief 1900

Ook andere opleiders in het schap bij Hoffelijk

Bij opleider Hoffelijk Financieel kunnen nu ook opleidingen worden afgenomen van andere opleidingsinstituten. Via de website kunnen opleidingen worden geboekt van Offermans & Van Gemert, WFT Xperience en De ScheidingsDeskundige. Meer partijen volgen, belooft directeur Wesley van ’t Hof.

Door met diverse distributiepartners samen te werken, wordt het opleidingsaanbod van Hoffelijk zowel in de breedte als de diepte uitgebreid, aldus Van ’t Hof: “Onze doelgroep bestaat uit adviseurs en organisaties die bewust kiezen voor hoogwaardige opleidingen. Dat kenmerkt ze. Diezelfde doelgroep heeft natuurlijk wel heel verschillende wensen en voorkeuren als het gaat om opleidingen, zowel qua vorm als inhoud. Met de nieuwe opleidingen die we nu aan het aanbod toevoegen, kunnen we die doelgroep als geheel nog beter bedienen en servicen op het niveau dat we bij Hoffelijk zelf altijd nastreven.”

Beheersbare groei
Hoffelijk wil wel groeien, maar op een beheersbare manier. “Dat kan alleen als je durft te onderkennen dat je niet altijd en overal zelf de beste in kunt zijn of worden. Soms is het beter om samen te werken met een gespecialiseerde partner die óók die 9 wil bieden, dan zelf een nieuwe activiteit te ontplooien die leidt tot een 7.” Hoffelijk verzorgt de backoffice van de toegevoegde opleidingen. Volgens Van ’t Hof komen er op korte termijn meer opleiders bij.

Reageer op dit artikel