nieuws

Van Hemsbergen vertrekt bij VvAA

Archief 2626

Van Hemsbergen vertrekt bij VvAA

Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van de VvAA-groep, vertrekt na 11 jaar bij de verzekeraar van en voor beroepen in de gezondheidszorg. Hij wil naar eigen zeggen plaatsmaken voor nieuw leiderschap in de organisatie.

Van Hemsbergen (58) werkt sinds 1 oktober 2005 VvAA. Daarvoor was hij tussen 1984 en 2002 actief voor De Goudse, waarvan zes jaar als bestuurslid. Daarnaast werkte hij kortere tijd bij Spaar Select en AXA. “Na 11 jaar met enorm veel plezier en inspiratie bij VvAA te hebben gewerkt, heb ik mezelf de afgelopen periode de vraag gesteld of ik nog steeds de juiste man op de juiste plek ben. In het algemeen is leiderschap niet onbeperkt houdbaar, integendeel. Ik vind en voel dat het – ook in de huidige context van VvAA – tijd is om een stap te zetten en plaats te maken.” Totdat een opvolger is gevonden, fungeert directielid Kees Brouwer (60) vanaf 1 juli als directievoorzitter.

Reageer op dit artikel