nieuws

NN zet Erasmus op risicomanagement

Archief 1831

NN zet Erasmus op risicomanagement

NN Group heeft Jan-Hendrik Erasmus benoemd tot Chief Risk Officer (CRO). Hij volgt Doug Caldwell op, die zijn carriere na 17 jaar buiten NN voortzet.

Erasmus (36), in het bezit van zowel een Brits als een Zuid-Afrikaans paspoort, is partner bij consultancybedrijf Oliver Wyman. Hij leidt daar de Britse tak die zich op de verzekeringsbranche richt. Zijn focus is voornamelijk gericht geweest op risico-, kapitaal- en asset liability-management voor Britse en Europese verzekeraars. Hij wordt bij NN vanaf 1 september lid van de raad van bestuur; vanaf 1 oktober gaat hij de riskmanagement-afdelingen aansturen.

De management board van de NN-groep bestaat verder uit voorzitter Lard Friese, financieel directeur Delfin Rueda, commercieel directeur Dorothee van Vredenburch, David Knibbe (voorzitter van het Nederlandse bedrijf), Robin Spencer (internationaal verzekeringsbedrijf) en Stan Beckers (NN Investment Partners).

 

 

Reageer op dit artikel