nieuws

Klap komt met cyberverzekering voor particulier

Archief 5298

Klap komt met cyberverzekering voor particulier

Assurantiemakelaar Klap heeft een cyberrisicoverzekering aan voor particulieren op de markt gebracht. De verzekering wordt aangeboden onder de naam Cyber Protect en biedt dekking tegen identiteitsdiefstal, fraude met betaalmiddelen, online reputatieschade en conflicten met webshops. Risicodrager is AXA Assistence, dat de verzekerden 24 uur per dag telefonische hulp biedt om verdere schade te voorkomen. 

Eerder konden alleen bedrijven zich bij Klap verzekeren tegen cyberrisico’s, maar vanaf nu is het ook voor gezinnen en individuen mogelijk om zich te beschermen tegen de risico’s van het internet. “De behoefte aan een goede cyberrisicoverzekering is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zo worden er per jaar bijna twee miljoen Nederlanders slachtoffer van online fraude, diefstal en reputatieschade”, aldus de assurantiemakelaar.

Reageer op dit artikel