nieuws

Delta Lloyd helpt truckers sneller weer op weg

Archief 2096

Delta Lloyd helpt truckers sneller weer op weg

Delta Lloyd heeft als eerste verzekeraar een samenwerkingsverband gesloten met FleetRepair, het landelijke netwerk van schadeherstellers voor vrachtwagens. Truckers kunnen hierdoor volgens de verzekeraar profiteren van een efficiëntere afhandeling van hun schade. Delta Lloyd regelt zelf de financiële afwikkeling met de schadehersteller.

Zodra een vrachtauto bij een van de aangesloten herstellers binnenkomt, worden alle gegevens in het online platform van FleetRepair ingevoerd. Het platform is inzichtelijk voor Delta Lloyd, de schade-expert maar ook door de wagenparkbeheerder. Dit moet het administratieve proces vereenvoudigen waardoor de vrachtwagen, na reparatie, weer sneller de weg op kan.

Particuliere autoschades
Arjan Nollen, directeur Delta Lloyd Schade Zakelijk: “Een vrachtwagen die stil staat kost de ondernemer geld en moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Het administratieve proces wordt volledig centraal afgehandeld bij de schadehersteller. Deze manier van werken is gelijk aan hoe we dit al jaren succesvol doen bij particuliere auto schades.”

Reageer op dit artikel