nieuws

Bezoekers amweb: Steun voor Europees gevecht Herdink

Archief 5141

Bezoekers amweb: Steun voor Europees gevecht Herdink

Een meerderheid van de bezoekers van amweb steunt de strijd die Edwin Herdink en ‘zijn’ CFD hebben aangebonden met het provisieverbod. Het verbod zou niet stroken met Europese wetgeving en CFD heeft hiervoor succesvol aandacht gevraagd aan minister Dijsselbloem.  Die zal nu met antwoorden moeten  komen. Hoewel niet iedereen het pleidooi haalbaar acht, steunt 57% van bezoekers van amweb  het initiatief. Toch nog 43% beschouwt het als een  kansloze missie en vraagt zich af of Herdink het na afwijzing door de minister nog hogerop  gaat zoeken, bij de Verenigde Naties bijvoorbeeld.

Deze week willen wij van u weten hoe u denkt over abonnementen als beloningsmodel. Erkend hypotheekadviseurs maken er nog maar bitter weinig gebruik van zo bleek vorig week. Maar wat vindt u?

[poll52]

Reageer op dit artikel