nieuws

Advieskeuze.nl gekoppeld aan Adviesbox

Archief 3857

Advieskeuze.nl gekoppeld aan Adviesbox

Advieskeuze.nl en Adviesbox hebben hun systemen gekoppeld. Nadat de adviseur een advies heeft uitgebracht, kan men met één druk op de knop de klant uitnodigen om een review te geven over de dienstverlening.

Adviesbox is volgens ontwikkelaar Intersoftware de eerste softwareleverancier die deze koppeling aanbiedt. “Wij streven er continu naar om het werk van adviseurs makkelijker te maken”, vertelt product manager Jan Goedhart. “Veel van onze adviseurs maken gebruik van Advieskeuze.nl. Voor ons was dat voldoende aanleiding om deze samenwerking aan te gaan.”

David de Boom, algemeen directeur van Advieskeuze.nl, beaamt de woorden van Goedhart. “Het is onze uitdrukkelijke wens dat het vragen om een review onderdeel wordt van het werkproces van adviseurs. Op deze manier ontstaat een representatief en compleet beeld over de klanttevredenheid. De koppeling met Adviesbox maakt dit heel eenvoudig voor de adviseur.”

Reageer op dit artikel