nieuws

De Bruijn nieuwe directeur Van Ameyde Benelux

Archief 1799

De Bruijn nieuwe directeur Van Ameyde Benelux

Bob de Bruijn is per 1 april benoemd als nieuwe algemeen directeur van Van Ameyde Benelux. Hij volgt bij de claims- en schadespecialist Arjan Smedeman op, die bij de holding Van Ameyde International gaat werken.

De Bruijn was bij die holding sinds 2011 Business Development Director en in die hoedanigheid onder meer betrokken bij uitbestedingsprojecten van Van Ameyde Benelux en projecten met grote internationale klanten. Hij gaat zich bij Van Ameyde Benelux richten op verdere groei en uitbouw naar andere markten en diensten. Smedeman is directeur geworden bij Van Ameyde International. “In deze rol gaat hij een aantal grotere, meerjarige projecten leiden, zowel operationeel als op het gebied van IT.”
Willem van der Hooft neemt de rol van Business Development Director over van De Bruijn. Hij heeft bij Van Ameyde onder andere de bedrijven Van Ameyde Interim Professionals en Gate28 opgericht. Dat laatste bedrijf richt zich op vluchtvertragingsclaims in de landen waar samenwerkingspartner EUClaim niet actief is.

Reageer op dit artikel