nieuws

Bezoekers amweb: ‘Klantbelang staat nog altijd niet centraal’

Archief 830

Bezoekers amweb: ‘Klantbelang staat nog altijd niet centraal’

De bezoekers van amweb ondersteunen de kritiek van de AFM dat verzekeraars achterblijven bij het centraal stellen van de klant. Een meerderheid van de amweb-bezoekers (64%) is het daarmee eens.

De toezichthouder constateert in het jaarverslag dat het thema ‘klantbelang centraal’ stagneert. 64% van de amweb-bezoekers vindt dat terecht, want nog altijd staat de klant niet centraal, menen zij. 36% zegt: ‘Nee, dat is niet terecht, want de daling is echt gering en we doen ons best’.

De nieuwe peiling gaat over het optreden van DNB-president Klaas Knot in de Tweede Kamer, waar hij zei dat hij ongelukken verwacht door de lage hypotheekrente. Hij raadt huizenkopers aan eerst een persoonlijke stresstest uit te voeren. Is zijn waarschuwing terecht?

[poll45]

Reageer op dit artikel