nieuws

Vier benoemingen bij makelaarsbedrijf Aon

Archief

Vier benoemingen bij makelaarsbedrijf Aon

Aon Nederland heeft Hugo Wegbrans (49) benoemd tot chief broking officer voor Aon Risk Solutions Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hij was sinds 2011 lid van de directie bij Aon Risk Solutions in Nederland. Binnen het makelaarsbedrijf van Aon zijn nog drie andere benoemingen gedaan.

Wegbrans werkt sinds 2001 bij Aon; tussen 2004 en 2009 onderbrak hij zijn carriere bij het bedrijf en was hij directievoorzitter van Willis Nederland. Stefan Weda (46) wordt chief broking officer bij de Nederlandse tak van Risk Solutions; hij behoudt zijn directierol met focus op de internationale business. Armand Hoftijzer (46) is benoemd tot ‘deputy CBO’. Hij was verantwoordelijk voor broking strategy & development.
Mario Hooglugt (46) is als directielid verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategie en de verdere groei van Aon op het gebied van Health & Benefits. Hij is nu ook eindverantwoordelijk voor Aon’s Global Client Network (Inkomend), Japan Business, Financial Institutions, Aon Global Risk Consulting en COT.

Directievoorzitter van Aon Risk Solutions in ons land is Marc van Nuland. Behalve Weda en Hooglugt vergezellen Rene Mandos, Hans Taal, Michiel van Meer en Rogier Sparreboom Van Nuland in de directiekamer.

Reageer op dit artikel