nieuws

Uitverkocht huis bij am:vrouwenevent

Archief

Uitverkocht huis bij am:vrouwenevent

De belangstelling voor de tweede editie van het am:vrouwenevent op 8 maart is groot: de kaarten voor de bijeenkomst bij Delta Lloyd zijn volledig uitverkocht. Het leeuwendeel van de bezoekers behoort tot de top en de subtop van verzekeringsmaatschappijen.

Daarnaast hebben zich vrouwen aangemeld die een paar treden lager op de carrièreladder staan. Zij pakken op dit event hun kans om te leren van topvrouwen en te netwerken. Op het event presenteert de redactie van am: de lijst van de machtigste vrouwen in verzekeringen: de am:top 50 powervrouwen. Die lijst werd vorig jaar aangevoerd door Delta Lloyd-bestuurslid Ingrid de Graaf (foto). Zij geeft de bezoekers adviezen, net als onder meer Olivier Kist (partner bij The Executive Network) en Marja Wagenaar (voormalig politicus, consultant, bestuurder en coach).
De middag wordt afgesloten met een discussie. Hoe krijgen we meer vrouwen in de top? En wat kunnen vrouwen zelf doen om in die top te komen? Deelnemers zijn headhunter Monique de Vos, Ton Hopmans (Yacht) en Cas Verhage (Nh1816).

Reageer op dit artikel