nieuws

Lex Geerdes weg bij Aon

Archief

Lex Geerdes weg bij Aon

Lex Geerdes (foto), Country Manager Aon Nederland en CEO Aon Risk Solutions Benelux en Centraal-Oost-Europa (CEE), gaat na 30 jaar weg bij de verzekeringsmakelaar en risico-adviseur. Geerdes wordt in Nederland opgevolgd door Marc van Nuland, die de functie van Country Manager combineert met zijn huidige positie als CEO van Aon Risk Solutions Nederland.

Geerdes vindt het een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. “Ik kijk terug op een prachtige periode bij Aon. Na de afgelopen 10 jaar als CEO en Country Manager voor Aon Nederland te hebben gewerkt, is het nu een goed moment om het leiderschap over te dragen,” zegt Geerdes.

De komende maanden gaat Geerdes zijn verantwoordelijkheden overdragen. “Hierna ga ik beginnen aan het volgende hoofdstuk van mijn professionele leven.”

marc-van-nuland

Marc van Nuland (foto boven): “Lex Geerdes heeft een belangrijke rol voor Aon in Nederland gespeeld. Door zijn inspanningen zijn wij in staat geweest om te groeien en hebben wij onze positie in de Nederlandse markt kunnen versterken. Lex heeft daarnaast enorm bijgedragen aan de Aon United – One Voice-cultuur, waarbij wij alle middelen van ons bedrijf inzetten om onze klanten optimaal te bedienen,” aldus Van Nuland.

Gerard Hoetmer voorzitter van de Raad van Commissarissen, ziet in Van Nuland de logische opvolger van Geerdes: “Marc heeft zich binnen Aon bewezen. Hij is goed ingevoerd om de leidende rol van Aon in Nederland te versterken en de groeistrategie van Aon in EMEA te ondersteunen.”

Na Geerdes’ vertrek zullen Marc van Nuland en Philip Alliet (CEO Aon België) rechtstreeks rapporteren aan CEO EMEA John Cullen, die ook ad interim de verantwoordelijkheid voor de CEE-regio op zich neemt.

Reageer op dit artikel