nieuws

Werkgeverskeurmerk voor advieskantoor

Archief

Werkgeverskeurmerk voor advieskantoor

Advieskantoor voor hoogopgeleiden Viisi heeft het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling 2016 gekregen van onderzoeksbureau SatisAction. Het keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg, wordt uitgereikt aan organisaties die aantoonbaar een stimulerende werkomgeving bieden.

Het adviesbedrijf stelt in een reactie het belangrijk te vinden om continu aandacht te besteden aan de professionele als persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. “In een vergrijzende sector waar financials grote moeite hebben om jong talent aan te trekken en te behouden, slagen wij er gelukkig wél in om jong talent aan te trekken, aan ons te binden en een mooie inspirerende cultuur neer te zetten. Met ons team zijn we daarom in staat snel te innoveren en kunnen wij ons steeds meer als fintech incubator gaan profileren.”

In mei vorig jaar startte Viisi samen met Hoffelijk Financieel een intern opleidingsinstituut: Viisi Academy. Naast het verzorgen van interne opleidingen willen beide organisaties ook een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de Nederlandse financiële markt.

Reageer op dit artikel