nieuws

Onno Verstegen verlaat Delta Lloyd

Archief

Onno Verstegen verlaat Delta Lloyd

Delta Lloyd maakt vandaag bekend dat Onno Verstegen (52) “in goed overleg heeft besloten” Delta Lloyd op korte termijn te verlaten en zijn loopbaan elders voort te zetten.

Onno Verstegen is sinds 1995 in dienst bij Delta Lloyd en is sinds 2011 lid van de Raad van Bestuur. Daarvoor bekleedde hij verschillende directiefuncties binnen Delta Lloyd, waaronder directievoorzitter van Delta Lloyd Verzekeringen en chief commercial officer bij ABN AMRO Verzekeringen.

President-commissaris Rob Ruijter: “Onno Verstegen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het operationele en commerciële succes van Delta Lloyd, waaronder de oprichting van onze PPI BeFrank. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst.”

Onno Verstegen: “Ik heb altijd met veel plezier bij Delta Lloyd gewerkt en het bedrijf heeft mij volop kansen geboden. Na 20 jaar voor Delta Lloyd gewerkt te hebben, vind ik het een mooi moment om te onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Delta Lloyd is een prachtig bedrijf en ik wens Delta Lloyd en alle medewerkers veel succes in de toekomst.”

Reageer op dit artikel