nieuws

Nieuwe regio-indeling bij Aon

Archief

Nieuwe regio-indeling bij Aon

Aon Nederland heeft diverse nieuwe regiodirecteuren benoemd. Dat heeft te maken met een gewijzigde indeling van de regio’s: de bestaande regiokantoren blijven bestaan, maar zijn nu ondergebracht in de drie regio’s Zuidoost, West en Noordoost.

Roger Smeets is als regiodirecteur Zuidoost Nederland eindverantwoordelijk voor de kantoren in Maastricht, Eindhoven en Nijmegen. Hij wordt ondersteund door manager Binnendienst Michael van Druenen. Zowel Smeets als Van Druenen zijn al meerdere jaren betrokken bij het aansturen van de regiokantoren in Maastricht en Eindhoven. Luc Van Haren krijgt de regio West Nederland onder zijn hoede. Hij wordt verantwoordelijk voor de kantoren in Amsterdam en Rotterdam; Carlo Van Schagen wordt manager Binnendienst van de nieuwe regio. Beiden hebben in diverse Aon-kantoren het zuiden van het land gewerkt. De regio Noordoost bestond al en wordt geleid door Jolanda Bron. Samen met manager Binnendienst Marko Wever stuurt zij de regiokantoren Groningen, Hengelo en Zwolle aan.

“Doel van deze regionale verdeling is om klanten zoveel mogelijk pasklare verzekeringsoplossingen en risicoadviezen te leveren, afgestemd op de lokale situatie. Adviseurs en specialisten putten daarbij uit de kennis, middelen en inkoopkracht van ons hele netwerk”, aldus Aon. Het overkoepelende managementteam Aon Regio bestaat nu uit de drie regiodirecteuren Smeets (voorzitter, foto), Van Haren en Bron en uit Carin Coenen (54). Zij is manager Operations.

Reageer op dit artikel