nieuws

Cyberrisicosamenwerking Chubb en Crawford

Archief

Cyberrisicosamenwerking Chubb en Crawford

Chubb, sinds begin dit jaar de naam van het fusiebedrijf van ACE en Chubb, en expertisebedrijf Crawford & Company zijn een samenwerking gestart op het gebied van de bestrijding van cyberrisico’s.

Crawford gaat voor klanten van Chubb in Europa optreden als centrale contactpersoon bij cyberincidenten. Voorwaarde is wel dat zij een cyberverzekering hebben gesloten. Er wordt een platform ingericht waar (in 200 talen) doorlopend cyberincidenten gemeld kunnen worden. De afhandeling van de calamiteit wordt verzorgd door een geaccrediteerde incidentmanager. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Crawfords netwerk van forensische, juridische, schade-, fraude- en public relations-experts. “Makelaars en klanten vertelden ons dat ze van verzekeraars graag minder cyberproducten en meer gecoördineerde oplossingen voor risicomanagement willen zien”, zegt Daniël Jacobs, cybermanager Benelux bij Chubb. “Een 24-uurs meldpunt is één van de belangrijkste onderdelen van onze samenwerking met Crawford.”

Reageer op dit artikel