nieuws

Kruidvat gestopt met verzekeringen

Archief

Kruidvat gestopt met verzekeringen

Kruidvat is eind november 2015 opgehouden met de verkoop van verzekeringen, zo meldt de Consumentenbond. De drogisterijketen vindt dat het niet meer past bij haar positionering als marktleider in de zogenoemde health & beauty markt. De verzekeringen van bestaande klanten lopen sinds 1 januari door bij Aegon.

Kruidvat is overigens niet de enige die stopt met het aanbieden van verzekeringen. Vorig jaar stopte Kroodle al met het aanbieden van verzekeringsproducten voor aansprakelijkheid, inboedel en opstal, reizen, scooters en gadgets.

De verschraling slaat vooral toe bij de autoverzekeringen, vindt de Consumentenbond. Zo stopte eerder Polis Direct met het aanbieden van autoverzekeringen.

Reageer op dit artikel