nieuws

DAS komt met flexibele rechtsbijstand

Archief

DAS komt met flexibele rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekeraar DAS heeft de nieuwe dienst Flexx geïntroduceerd voor particulieren en ondernemers die geen rechtsbijstandpolis hebben.

Met Flexx biedt DAS rechtshulp voor een vast bedrag. “Wij hebben al enkele jaren ervaring met het aanbieden van juridische hulp tegen een vaste prijs. Flexx is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan in de wereld van rechtsbijstand. De markt vraagt om slimme en betaalbare oplossingen.” De klant kan in een conflictsituatie zelf kiezen welke hulp hij wil. “Bijvoorbeeld het beoordelen van een ontslagsituatie, een conflict met een leverancier of het opstellen van juridische documenten. Vooraf bepaalt de klant zijn keuze en daarmee heeft hij ook zekerheid over de kosten van de gekozen rechtshulp.”

Online kan de klant aangeven in welke situatie hij verkeert en vervolgens een van de gesuggereerde oplossingen kiezen. Zo kan een ondernemer die een product niet of te laat geleverd heeft gekregen, bijvoorbeeld kiezen uit het beoordelen van de rechtspositie (€ 395 excl. btw), onderhandelen met de leverancier (€ 795), een procedure starten (€ 1.495) of een brief op maat (€ 250). Voor maatwerk kan telefonisch contact worden gezocht. Voor werknemers die worden ontslagen en een vaststellingsovereenkomst voorgelegd krijgen, heeft DAS een pakket inclusief beoordelen en onderhandelen voor € 850 of alleen beoordelen voor € 340. Wil een particulier een afgewezen claim bij een verzekeraar aanvechten, dan biedt DAS mogelijkheden van een brief (€ 150) tot een procedure bij de rechtbank (€ 995).

Tijdens de introductieweken kunnen belangstellenden een voucher aanvragen die recht geeft op € 25 korting.

Reageer op dit artikel