nieuws

Acht klanten voor PPI Towers Watson

Archief

De stichting Towers Watson PPI, die begin vorig jaar van DNB en AFM toestemming kreeg voor de start van een premiepensioeninstelling, heeft inmiddels acht klanten weten te werven. In de boeken staan de pensioenregelingen van partijen als T-Mobile, ketchupgigant Heinz en Theodoor Gilissen Bankiers.

Acht klanten voor PPI Towers Watson

Towers Watson biedt naar eigen zeggen een beschikbarepremieregeling van de nieuwe generatie, die vooral is gericht op persoonlijk financieel inzicht door de werknemer. Het risicoprofiel is per deelnemer verschillend. Die kan desgewenst zelf zijn beleggingsmix bepalen. Anderzijds kunnen werknemers ook kiezen voor directe inkoop, waarbij de premie direct wordt omgezet in een vaste uitkering. De PPI biedt de beschikbarepremieregeling in samenwerking met Syntrus Achmea (administratie) en elipsLife (verzekeringen). State Street Global Advisors en Syntrus Achmea zorgen voor het vermogensbeheer, terwijl Financial Life Support deelnemers ondersteunt met persoonlijke financiële planning.
Inmiddels heeft Towers Watson in het Verenigd Koninkrijk een DC Master Trust geïntroduceerd: dat is een Britse variant op de PPI. In Duitsland en Zuid Afrika werden al PPI-oplossingen aangeboden.

Reageer op dit artikel