nieuws

Ook ABN stopt met personeelskorting hypotheek

Archief

Ook ABN Amro stopt met de personeelskorting op nieuw af te sluiten hypotheken. Medewerkers die na 31 december in dienst treden gaan hetzelfde tarief betalen als de klanten van de bank. Dat maakte de bank vandaag bekend.

Ook ABN stopt met personeelskorting hypotheek

De huidige medewerkers kunnen wel blijven profiteren van het gunstigere personeelstarief gedurende de looptijd van de hypotheek. Dat geldt ook voor het verlengen van de rentevaste periode of als medewerkers besluiten hun hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning. Voor bestaande medewerkers die een hypotheek willen afsluiten geldt volgend jaar nog een overgangsregeling.

“ABN AMRO maakt deze keuze omdat het past in het huidig tijdbeeld en omdat het in lijn is met de maatschappelijke wens om personeelsvoordelen te beperken’”, aldus de bank. ING maakte begin november al bekend te stoppen met het geven van kortingen op hypotheken aan het eigen personeel.

Reageer op dit artikel