nieuws

Marcel Zuidam wordt directievoorzitter Delta Lloyd Bank

Archief

Delta Lloyd benoemt Marcel Zuidam (44) per 1 februari 2015 tot directievoorzitter van Delta Lloyd Bank. Marcel Zuidam is sinds 2012 CEO bij Quion Groep B.V.

Marcel Zuidam wordt directievoorzitter Delta Lloyd Bank

Van 2007 tot 2012 was Zuidam CFRO bij ABN AMRO Hypotheken Groep. Daarvoor heeft hij verschillende managementfuncties vervuld bij ABN AMRO. Marcel Zuidam volgt Joost Melis op, die per 1 februari 2015 vertrekt bij de bank om zijn loopbaan buiten Delta Lloyd voort te zetten.

Niek Hoek, bestuursvoorzitter Delta Lloyd: “Joost Melis heeft de bancaire activiteiten van Delta Lloyd sinds oktober 2008 geleid. Vanaf dat moment, in lastige marktomstandigheden, hebben onze bank- en hypotheekactiviteiten een enorme ontwikkeling doorgemaakt.”

Reageer op dit artikel