nieuws

Bruno Oudega is nieuwe directievoorzitter Quion

Archief

Bruno Oudega is nieuwe directievoorzitter Quion

Bruno Oudega (44) is de nieuwe directievoorzitter van hypotheekservicer Quion, onderdeel van de Blauwtrust Groep. Hij volgt per 1 februari 2015 Marcel Zuidam op die directievoorzitter van Delta Lloyd Bank wordt.

Oudega is sinds begin 2014 bij Quion werkzaam als Directeur Operations & IT. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in de hypotheekbranche. In deze periode heeft hij diverse managementfuncties bekleed bij ABN AMRO Hypotheken Groep en Bouwfonds Hypotheken.

Arjan Bons, directievoorzitter Blauwtrust Groep: “Ik ben met de Raad van Commissarissen van de Blauwtrust Groep verheugd met de benoeming van Bruno tot directievoorzitter van Quion. In de afgelopen periode heeft Bruno met energie leiding gegeven aan de verdere ontwikkeling van Quion en zijn er mooie resultaten bereikt. We zijn ervan overtuigd dat hij de sterke positie van Quion in de markt verder kan uitbouwen. We bedanken Marcel Zuidam voor de belangrijke mijlpalen die hij in de afgelopen jaren voor Quion en haar business partners heeft bereikt en wensen hem alle succes in zijn nieuwe positie.”

Reageer op dit artikel