nieuws

Wiertsema opvolger Hartman bij Adfiz

Archief

Enno Wiertsema (43) volgt per 1 december Hanneke Hartman op als algemeen directeur bij Adfiz. Hartman kondigde onlangs haar pensioen aan; Wiertsema was sinds mei adjunct-directeur bij de intermediairvereniging.

Wiertsema opvolger Hartman bij Adfiz

Omdat bij Adfiz al bekend was dat Hartman binnen afzienbare termijn wilde stoppen, is bij het aanstellen van Wiertsema al rekening gehouden met een eventuele promotie tot directeur. “De afgelopen maanden heeft Wiertsema uitgebreid kennis gemaakt met Adfiz-leden en met stakeholders op belangrijke beleidsdossiers. Hij heeft ook meegeschreven aan de toekomstvisie die Adfiz heeft vastgelegd in het meerjarenplan 2015-2020.”
Wiertsema was voorheen zelfstandig consultant voor financieel dienstverleners, hoofd Formulemanagement & Change bij De Hypotheker en adviseur bij Turner, waar hij veel financiële dienstverleners als klant had. “Bij de Hypotheker heeft hij onder meer vorm gegeven aan de transformatie naar provisieloos werken.”

In oktober gaf Wiertsema op am:web nog een toelichting op de plannen met Finfin.

Reageer op dit artikel