nieuws

Obvion lanceert ‘zo wil ik wonen’

Archief

Obvion heeft vandaag het platform ‘zo wil ik wonen’ gelanceerd. Op de site staan verhalen, blogs, testen en infographics die consumenten helpen bij het nemen van woonbeslissingen.

Obvion lanceert ‘zo wil ik wonen’

Cynthia Tulp, Manager Marketing, Communicatie en Sales legt uit: “Iedereen in Nederland krijgt te maken met vragen als het gaat om wonen. Waar je bijvoorbeeld wilt wonen – in de stad of op het platteland? In de buurt van een centrum of in een buitenwijk met veel voorzieningen voor kinderen? En kies je voor de romantiek van een oud huis, of de gemakken van een nieuwbouwwoning? In dat proces willen we mensen helpen en inspireren. Daarom zijn we met dit platform gestart.”

Op ‘Zo wil ik wonen’ komen verhalen van mensen aan bod die bekende woondilemma’s schetsen, en welke oplossingen hiervoor mogelijk zijn.

De introductie van het platform is onderdeel van een bredere communicatiestrategie van de hypotheekverstrekker, zegt Tulp. “Dat gaat verder dan alleen de vraag welke hypotheek het beste aansluit”. Bijvoorbeeld de vraag of iemand wil verbouwen of verhuizen. We zetten bij dat soort vragen de plussen en minnen van zo’n dilemma op een rij. Daarbij kijken we verder dan wat er specifiek binnen onze eigen business ligt.”

Reageer op dit artikel