nieuws

Nieuwe startdatum PE-actualiteiten 2015: 1 maart 2015

Archief

Het CDFD laat weten dat het de afgelopen periode signalen uit de markt ontving dat 1 januari 2015 als startdatum te krap is voor opleidingsinstituten om hun lesmateriaal aan te passen aan de PE-actualiteiten 2015. Er is nu uitstel overeengekomen tot 1 maart 2015.

Nieuwe startdatum PE-actualiteiten 2015: 1 maart 2015

CDFD laat weten dat het berichten ontving dat er risico was dat het lesmateriaal onvoldoende aansloot op de initiële Wft-examens en PEplus-examens. Uitstel werd gevraagd en wordt nu ook toegestaan. CDFD: “Een latere startdatum maakt het makkelijker de PE- actualiteiten tijdig in de examens te verwerken.”

De minister van Financiën heeft het advies van het CDFD om de startdatum op 1 maart 2015 te bepalen nu overgenomen. Met ingang van 1 maart 2015 zijn de vragen in de examenbank over PE-actualiteiten aangepast op de actualiteiten 2015 en zijn de overige vragen, waar nodig, geactualiseerd. Tot 1 maart zijn de examens nog gebaseerd op dezelfde actualiteiten als in 2014.

Reageer op dit artikel