nieuws

ZLM Verzekeringen is beste Werkgever van Nederland

Archief

De Zeeuwse verzekeraar ZLM is uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland in de categorie tot 1000 werknemers. De score komt tot stand door de werknemers van het bedrijf zelf te ondervragen. De prijs wordt toegekend door Effectory en Intermediar.

ZLM Verzekeringen is beste Werkgever van Nederland

Volgens directeur Bram de Jonge (foto) van ZLM is flexibiliteit erg belangrijk om werknemers tevreden te houden. Bijvoorbeeld door jonge ouders met een ziek kind eerder naar huis te laten gaan. Daarnaast zijn extra’s als taart als er iets te vieren is en af en toe een reisje ook manieren om een goede werksfeer te bevorderen, aldus De Jonge.
Zo gaat hij om de vijf jaar met werknemers en hun partners op reis. ZLM heeft 189 medewerkers en een jaaromzet van 93 miljoen euro. De gemiddelde leeftijd is er 37,9 jaar en 55% is vrouw.

Uitreiking
In totaal deden 332 organisaties mee aan de verkiezingen van Effectory en Intermediair. De uitreiking was in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
Bij de werkgevers met meer dan 10.000 werknemers werd KLM tot beste werkgever gekozen.

Reageer op dit artikel