nieuws

NN-directeur incognito op woekerpolisavond

Archief

Programmadirecteur Rob van der Deijl van Nationale-Nederlanden was 30 september incognito aanwezig bij de derde inloopavond van de Vereniging Woekerpolis.nl.

NN-directeur incognito op woekerpolisavond

De Vereniging Woekerpolis.nl organiseert in september en oktober een zestal inloopavonden voor gedupeerden.

Voorzitter van de vereniging Woekerpolis.nl Ab Flipse was verrast door het bezoek van Rob van der Deijl, die verantwoordelijk is voor strategie en beleid inzake het woekerpolisdossier bij NN: “Een van de aanwezigen herkende de directeur. Pas na enig aandringen erkende hij van Nationale-Nederlanden te zijn. Het doet ons genoegen dat Nationale-Nederlanden naar ons toekomt om een goed advies voor een woekerpolis te krijgen”, aldus Flipse.

Een woordvoerder van NN bevestigde dat Van der Deijl op bezoek was bij de bijeenkomst, meldt de Telegraaf. “Hij was daar niet als programmahoofd van NN, maar met een vriend mee die een beleggingsverzekering heeft. Hij was daar dus ook helemaal niet stiekem. Overigens is dit voor ons ook helemaal niet uitzonderlijk. Eigenlijk gaat er van ons altijd wel iemand naar zo’n bijeenkomst en dan geven we ook nog een handje aan de organisatoren. Dat ging deze keer niet omdat Flipse in bespreking was.”

Sinds november 2013 is de vereniging namens haar leden aan het procederen tegen Nationale-Nederlanden voor een betere compensatieregeling.

Reageer op dit artikel