nieuws

Marcel Spronk van Univé Schade: ‘Schadeherstellers zijn te traditioneel’

Archief

Met de oproep zelf met initiatieven te komen daagde directeur Univé Schade Marcel Spronk schadeherstellers tijdens het AkzoNobel Acoat Selected-symposium op 2 oktober in Ermelo uit om de sterk veranderende situatie in de wereld van het autoschadeherstel het hoofd te bieden.

Marcel Spronk van Univé Schade: ‘Schadeherstellers zijn te traditioneel’

Spronk zei: “Schadeherstellers zijn echte ambachtslieden. Daarnaast zijn ze traditioneel en geneigd om vast te houden aan de situatie zoals die is. Maar schadeherstellers zouden de dialoog met verzekeraars moeten opzoeken. Dat gebeurt nu nog onvoldoende. Welke suggesties hebben schadeherstellers als het gaat om de totaalverliesafwikkeling en hoe is hun kijk op de afwikkeling van grotere schades?”

Reageer op dit artikel