nieuws

Matthijs Mons naar Yellowtail Consulting

Archief

Matthijs Mons (ex-IG&H) heeft vanmiddag zijn relaties geïnformeerd over een nieuwe stap in zijn loopbaan. Hij is afgelopen week begonnen als partner binnen Yellowtail Consulting in Hilversum.

Matthijs Mons naar Yellowtail Consulting

Hij zegt dat hij Yellowtail al langer kende “als een kwalitatief hoogwaardige, zeer resultaatgerichte speler met een internationale footprint, die er echt voor gekozen heeft om uit te blinken in het domein van cross-channel en online distributie binnen de financiële sector”.

Mons zegt dat hem daarbij erg aansprak “dat Yellowtail met haar implementatiekracht in staat is innovatieve, concrete (IT) concepten in de praktijk te laten landen”.

Dit is volgens hem geheel in lijn met de doelen die hij zich had gesteld: “Een goede klik met het partner- en managementteam en een duidelijk gedeelde ‘drive’ waren”, volgens Mons, “doorslaggevend om tot deze beslissing te komen.”

Reageer op dit artikel