nieuws

Het loopt storm bij eerste Woekertoer-bijeenkomst in Amsterdam

Archief

Op Prinsjesdag start de eerste bijeenkomst van de Woekertoer in Amsterdam. Volgens organisator Ab Flipse loopt het storm met aanmeldingen.

Het loopt storm bij eerste Woekertoer-bijeenkomst in Amsterdam

De voorzitter van de vereniging woekerpolis.nl, Ab Flipse, heeft uitgerekend dat in Amsterdam nog 250.000 huishoudens recht hebben op extra compensatie voor hun beleggingspolissen. Dat komt neer op een bedrag van 1,25 miljard en is circa 5000 euro per huishouden, aldus Flipse.

“Als dit lukt dan realiseren we in de regio Amsterdam een economische boost”, zegt Flipse enthousiast. Hij zegt ook: “Onze 1e woekertoer info avond op 16 september is nu al vol en vér overboekt. We moeten dus op korte termijn rond de tafel hoe we dit soort avonden verder gaan organiseren”.

In eerste instantie heeft hij er zes georganiseerd.

Reageer op dit artikel