nieuws

Directverzekerd.nl neemt portefeuille Verzekeringen-Online.nl over

Archief

Directverzekerd.nl neemt portefeuille Verzekeringen-Online.nl over

DirectVerzekerd.nl heeft de portefeuille van Verzekeringen-Online overgenomen. De directie van Verzekeringen-Online besloot te stoppen met de financiële dienstverlening en zich volledig te richten op de IT-branche. DirectVerzekerd.nl was geinteresseerd omdat Verzekeringen-Online, net als DirectVerzekerd.nl zelf, “een via internet opererende intermediair is”.

Het overgenomen bedrijf heeft een eigen portefeuille die voornamelijk is opgebouwd uit simple risks. Deze portefeuille wordt evenals de naam en website eigendom van DirectVerzekerd.nl, uit Heinenoord.

Internetlabel
In samenwerking met serviceprovider Heinenoord Assuradeuren verwacht het bedrijf via Verzekeringen-Online.nl “een breed en concurrerend aanbod te verzorgen”.

DirectVerzekerd.nl is het internetlabel van BeneVia Groep B.V. De directie van de groep, die bestaat uit Arie van den Berg en Sander Groenendijk, is tevreden over de huidige ontwikkeling van de internettak. Desondanks sluiten zij nieuwe overnames of samenwerkingen met andere partijen niet uit. Naast DirectVerzekerd.nl bestaat de groep ook uit Heinenoord Assuradeuren en BeneVia Verzekeringen.

Reageer op dit artikel