nieuws

CFD toert rond met het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’

Archief

CFD toert rond  met het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’

De laatste tijd zien veel initiatieven het levenslicht om de adviseur te ondersteunen bij het ontwoekeren van de tot zijn portefeuille behorende beleggingspolissen. Al deze initiatieven zijn erop gericht dat de adviseur zelf actief zijn relaties benadert en het hersteladvies er gratis bij doet. CFD gaat door het land toeren om  adviseurs te overtuigen het anders te doen.

Het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’ moet de adviseur helpen bij het bieden van een andere oplossing. Hier levert niet de adviseur de inspanning, aldus CFD, maar een team van Claimexperts ontwoekert ‘gratis’ de portefeuille met beleggingsverzekeringen, zodat de adviseur zich volledig kan blijven richten op zijn dagelijkse werkzaamheden.

Voor de adviseur is het dan gratis, maar de rekening van Claimexperts moet dan betaald worden door de consument die een oplossing wil voor zijn woekerpolis.

Edwin Herdink, voorzitter CFD: “De positie van de adviseur komt door de beleggingsverzekering steeds meer onder druk te staan. Waren het eerst de overheid en de AFM die druk uitoefenden op het ontwoekerproces, zeer recent bekijken ook juristen of met succes de ontvangen provisie kan worden teruggevorderd. Voor CFD de hoogste tijd om de adviseur in het veld actief te helpen met dit dossier, door de zorg uit handen te nemen”.

Tijdens de presentatie wordt de dagelijkse praktijk van Claimexperts toegelicht en krijgt men “een verrassende inkijk in de verdedigingstactiek van woekerverzekeraars”.

Het concept ‘Zorgeloos Ontwoekeren’ wordt de komende weken op diverse locaties in het land aangeboden.

Adviseurs kunnen zich aanmelden via de site van CFD.

Reageer op dit artikel