nieuws

Benoeming nieuwe directies Reaal

Archief

Benoeming nieuwe directies Reaal

De Raad van Bestuur van SNS Reaal benoemt per 1 juli nieuwe directies van SNS Bank N.V. en Reaal N.V. Ook de samenstelling van de directie van SRLEV N.V. en Reaal Schadeverzekeringen N.V. wordt per 1 juli gewijzigd. ‘Het vormen van de nieuwe topstructuur is het gevolg van de splitsing van de Bank en de Verzekeraar van SNS Reaal’, aldus Gerard van Olphen, Bestuursvoorzitter SNS Reaal N.V.

Wim Henk Steenpoorte (foto) blijft voorzitter van Reaal N.V., SRLEV N.V. en Reaal Schadeverzekeringen N.V. en als lid van de Raad van Bestuur van SNS Reaal N.V. verantwoordelijk voor de verzekeringsactiviteiten.

Zoals am al eerder onthulde krijgt de holding Reaal N.V. per 1 juli de handelsnaam Vivat Verzekeringen. De merken onder Vivat Verzekeringen blijven gelijk: Reaal, Zwitserleven, Zelf, Route Mobiel en Proteq Dier & Zorg.

Vermogensbeheerder SNS Asset Management gaat per 1 juli verder onder de naam Actiam N.V.

De statutaire directies van Reaal N.V. (handelsnaam Vivat Verzekeringen), SRLEV N.V. en Reaal Schadeverzekeringen N.V., bestaan naast Wim Henk Steenpoorte uit de volgende directieleden:

Seada van den Herik, Directeur Zwitserleven

Marcel van der Meulen, Directeur Reaal

Jacob de Wit, Directeur Vermogensbeheer

Arjen Schouten, Chief Financial Officer

Willem Horstmann, Chief Risk Officer

Daarnaast maken Marcel van de Lustgraaf, Directeur ITC en Facilitair Bedrijf, en Boaz Magid, Directeur Balancesheet Management, deel uit van het directieteam van Vivat Verzekeringen.

Dick Okhuijsen blijft voorzitter van de statutaire directie van SNS Bank N.V. en als lid van de Raad van Bestuur van SNS Reaal N.V. verantwoordelijk voor de bankactiviteiten. Het directieteam van SNS Bank N.V. bestaat verder uit de volgende statutaire directieleden:

Rob Langezaal, Chief Commercial Officer

Alexander Baas, Chief Operations Officer

Annemiek van Melick, Chief Financial Officer

Martijn Wissels, Chief Risk Officer

Daarnaast maakt Jeroen de Graaf, Directeur Communicatie, Strategie en Ontwikkeling, deel uit van het directieteam van SNS Bank N.V.

Reageer op dit artikel