nieuws

NN is druk bezig brieven aan te passen

Archief

NN stuurde een brief aan columnist Steins Bisschop en die maakte er gehakt van. Nu reageert NN-baas Sander Kernkamp (foto) op die column. Hij vindt dat de criticus gelijk heeft, en dat er hard gewerkt wordt aan betere brieven. In oktober is de brief beter, belooft hij.

NN is druk bezig brieven aan te passen

NN heeft op twitter op de column van criticus Steins Bisschop gereageerd met onderstaande mededeling:

Brief van de Verzekeraar aan de Klant

“Het is begrijpelijk dat Joost Steins Bisschop zich stoort aan één van onze brieven. En ik ben het helemaal met hem eens. Deze brief kan echt niet meer en past ook niet bij het bedrijf dat we als Nationale-Nederlanden zijn.

“Dagelijks zijn we hard aan het werk om onze klanten duidelijk te informeren. Dit soort brieven helpen daaraan niet mee. Maar we zijn bezig om al dit soort brieven te vervangen door brieven die voldoen aan de standaard van vandaag. We zijn begonnen bij de belangrijkste brieven, die klanten ontvangen bij schade. Hier zijn we tevreden over.

“De brief die Joost Steins Bisschop heeft gekregen wordt in oktober van dit jaar vervangen.”

Was getekend: Sander Kernkamp, CEO NN Schade & Inkomen.

Reageer op dit artikel