nieuws

Conservatrix maakt zich sterk voor onafhankelijk financieel advies

Archief

Conservatrix maakt zich sterk voor onafhankelijk financieel advies

Conservatrix lanceert vandaag een site in combinatie met een Facebook-pagina en twitter-account. Hiermee wil Conservatrix onafhankelijk financieel advies promoten.

Consumenten kunnen op de website het advies van de onafhankelijk financieel adviseur vergelijken met het advies van directe aanbieders. Maar ze kunnen er ook terecht voor informatie over betalingsmogelijkheden voor financieel advies. Daarnaast kunnen zij in contact komen met een financieel adviseur in de buurt of kunnen ze veel gestelde vragen met betrekking tot onafhankelijk advies in zien.

De website moet vooral laten zien dat onafhankelijk financieel advies zeer belangrijk is bij het nemen van financiële beslissingen. En dat de consument vaak beter af is bij een onafhankelijk financieel adviseur dan bij een adviseur van een directe aanbieder. Onafhankelijke financieel adviseurs kunnen de website gebruiken in hun communicatie richting bestaande en nieuwe klanten.

De website moet voortdurend worden uitgebreid. Zo vinden consumenten er binnenkort ook een video en een checklist waarmee consumenten zich gemakkelijk kunnen voorbereiden op een financieel adviesgesprek.

Conservatrix mengt zich nu ook actief in gesprekken op social media over financieel advies. En zet een Facebook-pagina en Twitter-account in om bezoekers naar de website te leiden.

Conservatrix laat weten dat het met dit initiatief wil laten zien dat de verzekeraar blijft geloven in de kracht van onafhankelijk financieel advies.

Reageer op dit artikel