nieuws

DAK werkt samen met Advieskeuze.nl

Archief

DAK geeft de 1.500 leden toegang en ondersteuning om op Advieskeuze.nl zijn gezicht te laten zien. DAK hoopt daarmee dat de leden de online vindbaarheid en de zichtbaarheid van hun dienstverlening kunnen vergroten.

DAK werkt samen met Advieskeuze.nl

Als onderdeel van de samenwerking staat tevens de koppeling van beide extranetten op het programma. Dat betekent dat advieskantoren via het extranet van DAK direct toegang kunnen krijgen tot het extranet van Advieskeuze.nl. Zodoende hoeft er niet apart te worden ingelogd bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de laatste reviews of een reactie te kunnen geven op een review.

Mijlpaal
Christian Bouter, mede-oprichter van Advieskeuze.nl: “De samenwerking met DAK is een belangrijke mijlpaal in de korte geschiedenis van Advieskeuze.nl. Het bundelen van de collectieve kracht van alle DAK-leden sluit volledig aan bij de community gedachte van Advieskeuze.nl…”

Klantbediening
Tim Rijvers, directeur van DAK: “Juist de leden van DAK kijken vooruit naar een toekomst waarin ze onafhankelijk zijn. Door de samenwerking met Advieskeuze.nl helpen wij onze leden om deze propositie stevig op de kaart te zetten. Met de tools van Advieskeuze.nl kan tevens de persoonlijke klantbediening worden gewaarborgd.”

Inmiddels hebben 3.646 financieel advieskantoren in Nederland een actief account op Advieskeuze.nl. De ambassadeurcommunity van Advieskeuze.nl is gegroeid tot 993 advieskantoren.

Reageer op dit artikel