nieuws

Cornelie van Bergenhenegouwen naar Sociale Verzekeringsbank

Archief

Cornelie van Bergenhenegouwen (44) is met ingang van 1 mei 2014 benoemd tot directeur Strategie en Externe Betrekkingen bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Cornelie van Bergenhenegouwen naar Sociale Verzekeringsbank

De afgelopen 2 jaar was Van Bergenhenegouwen lid van het managementteam bij VTL, een kenniscentrum en arbeidsmarktinstituut binnen de sector Transport en Logistiek. Daar was zij verantwoordelijk voor marketing, communicatie en accountmanagement. Van Bergenhenegouwen werkte in de periode daarvoor 11 jaar voor Reaal Verzekeringen in verschillende marketingfuncties, waarvan de laatste 5 jaar als directeur Marketing.

Van Bergenhenegouwen gaat als directeur SEB deel uitmaken van de directieraad van de SVB.

Reageer op dit artikel