nieuws

Advieskeuze.nl en Hoffelijk Financieel willen opleidingsniveau adviseur transparanter maken

Archief

Advieskeuze.nl en Hoffelijk Financieel willen de objectieve advieskwaliteit in de financiële sector duidelijker maken. Op de website van Advieskeuze.nl zal binnenkort het door Hoffelijk Financieel vastgelegde en gecheckte opleidingsniveau van werknemers bij financieel advieskantoren worden getoond.

Advieskeuze.nl en Hoffelijk Financieel willen opleidingsniveau adviseur transparanter maken

Doelstelling van beide partijen is om consumenten informatie te bieden, zodat ze de juiste keuze voor een financieel adviseur kunnen maken.

“Het tonen van het actuele opleidingsniveau is in deze samenwerking de eerste stap om consumenten bewuster te maken voor advieskwaliteit te kiezen”, aldus de partners. “Aan de andere kant wordt het voor de goed opgeleide financieel adviseur ook eenvoudiger om de prijs voor de dienstverlening uit te leggen en te rechtvaardigen.”

De financieel adviseur mag wel zelf bepalen of de actuele opleidingsgegevens en PE-informatie openbaar gemaakt worden op Advieskeuze.nl.

 

Reageer op dit artikel