nieuws

Verzekeringssite heet voortaan hoyhoy.nl

Archief

Verzekeringssite.nl heet vanaf vandaag www.hoyhoy.nl. Op de site kunnen bezoekers nog altijd verzekeringen vergelijken en afsluiten.

Verzekeringssite heet voortaan hoyhoy.nl

Het idee achter de naamswijziging is om het vergelijken en switchen van verzekering makkelijker en  zelfs “leuker” te maken.

De nieuwe naam gaat gepaard met een introductiecampagne waarin Aart de luiaard, een tevreden hoyhoy.nl-klant, centraal staat.

Ondersteboven

Erik Hordijk, directeur van hoyhoy.nl: “Met Aart gaat hoyhoy.nl de wereld van het selecteren van een geschikte verzekering behoorlijk ondersteboven keren. Dat mag letterlijk genomen worden. Aart leeft immers ondersteboven, waardoor hij de dingen vanuit een heel ander perspectief bekijkt. Vandaar dat de merknaam hoyhoy.nl en het logo ondersteboven nog prima te lezen zijn.

Ook in figuurlijke zin wordt de wereld omgedraaid. Aart heeft het tot zijn missie gemaakt om de Nederlandse verzekeringsconsument duidelijk te maken dat verzekeren niet moeilijk, complex of tijdrovend hoeft te zijn. Het kan ook makkelijk, snel en relaxed. Terwijl je ondertussen ook nog veel geld kunt verdienen. Vanaf volgende week verschijnt Aart op de buis.”

Verzekeringssite was in 2000 het initiatief Jeroen en Erik Hordijk. Sinds juli 2012 heeft het Britse BGL Group een meerderheidsbelang van 85%. BGL Group heeft ook in andere landen financiële webshops. Zo is er www.comparethemarket.com voor de Engelse consument.

Volgens eigen zeggen bezoeken jaarlijks 2,5 miljoen Nederlanders verzekeringssite.nl. Hoyhoy.nl vergelijkt nu auto-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand-, reis- en zorgverzekeringen.

 

Reageer op dit artikel