nieuws

Hoofdkantoor NN verhuist naar Den Haag

Archief

De lokale economie van Amsterdam krijgt een tik, die van Den Haag een impuls met respectievelijk het vertrek en de komst van 500 medewerkers van verzekeraar Nationale-Nederlanden (NN).

Hoofdkantoor NN verhuist naar Den Haag

De verzelfstandigde ING-dochter, die dit jaar naar de beurs gaat, maakte vandaag bekend dat het NN-hoofdkantoor van ING House in Amsterdam naar de Haagse Poort in Den Haag wordt verplaatst, een operatie die in het tweede kwartaal van 2015 haar beslag krijgt.

In het kantoorgebouw Haagse Poort bevinden zich al bedrijfsonderdelen van NN en ING Investment Management.

“Door dit besluit brengen wij de functies van het hoofdkantoor dichterbij onze bedrijfsactiviteiten in Nederland en besparen wij tegelijkertijd kosten”, zegt NN-bestuurder Lard Friese in een verklaring.

Reageer op dit artikel